Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2005

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ....ΑΝΩΝΥΜΑ

Από απειρία δεν είχα κάνει την κατάλληλη ρύθμιση, ώστε να δέχομαι τις γραπτές εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, ή ότι άλλο θέλατε να γράψετε. Το λάθος διορθώθηκε, ζητώ συγγνώμη και περιμένω.....

για όσους επισκέπτες δεν γνωρίζουν:

ο επισκέπτης γράφει τα σχόλιά του κλικάροντας στη λέξη comments, που βρίσκεται κάτω δεξιά από κάθε καταχώρηση.
παρακαλώ τους σχολιαστές που ίσως με γνωρίζουν προσωπικά, να σεβαστούν την επιθυμία μου να παραμένω ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ μέχρι νεωτέρας.

5 σχόλια:

thas είπε...

Αγαπητέ κύριε Γεράσιμε Μπερεκέτη, καλώς ήλθατε στην μπλογκοκοινότητα. Το πρώτο πράγμα που εισπράττει κάθε νέος μπλόγκερ που εισέρχεται αμέριμνος εις τον στίβον δια να αγωνισθεί τον καλόν αγώνα, είναι η τρομακτική σιωπή του ακροατηρίου του. Δεν γνωρίζει πού πατά και πού πηγαίνει. Άραγε με διάβασε κανείς, αναρωτιέται. Αρέσω, δεν αρέσω; Απάντηση δεν παίρνει. Υπομονή, πίστις, χρόνος και αγάπη είναι οι αρετές που πρέπει να διαθέτετε. Το δίκτυο σας δοκιμάζει! Περί αυτού είχα γράψει παλαιότερον σχόλιον, νέος και εγώ και ανυποψίαστος. ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Μπερεκέτη,
σας ευχαριστώ που ικανοποιήσατε την επιθυμία μου να μπορώ να σχολιάζω τα post σας χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμό μου. Επί τη ευκαιρία έμαθα ότι και εσείς χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο και βλέπω επίσης με χαρά ότι σας προκάλεσα ενδιαφέρουσες περί ανωνυμίας-επωνυμίας-ψευδωνυμίας σκέψεις.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας συγχαρώ δια το ευφάνταστον των κοινοποιήσεών σας και ιδιαιτέρως για τα ωραιότατα έργα σας. Κακά τα ψέμματα, η εικονογράφηση χαρίζει...
Θα επανέλθω.
Ιφιμέδεια

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Ευχαριστώ Vita moderna. Μπράβο και για την εμφάνιση και για το περιεχόμενο του μπλογκ σου. Μου αφύπνισε τον ζήλο. Σε ευχαριστώ και για την τιμή να με συμπεριλάβεις στα links σου.


Ευχαριστώ Ιφιμέδεια. Τα περί ανωνυμίας που γράφω είναι ελλιπέστατα. Θα επανέλθω, αν μπορέσω να γράψω κάτι καλύτερο

Taflinel είπε...

Φίλτατε κύριε Μπερεκέτη,
Καλώς ορίσατε...

Σας ενημερώνουμε ότι παρακολουθείστε...

Ο μεγάλος αδελφός του Taflinel

Areth είπε...

Κάτι για αρετές άκουσα και είπα να μπω...
Η σιωπή που λέγατε να πάθει έναν πατόκορφο εξορκισμό...
Καλά γραφτά να έχετε (εξαιρετικά γραφτά έχετε...)...
Καλώς μας ήρθατε._

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)